Aanbod

De dagen rijgen zich aaneengesloten aan elkaar; je voelt je moe, bent jezelf kwijt en erg onzeker.

Waar is die krachtige vrouw gebleven die precies wist wat ze wilde, van iedere dag een feestje maakte. Energie had voor tien en van zoveel dingen in het leven kon genieten…..

Ze is verdwenen, verdwenen toen jouw dochter de diagnose eetstoornis kreeg.
Jij bent voor je dochter gaan zorgen, hebt jezelf helemaal aan de kant geschoven in de hoop dat je haar kunt redden. Je bent totaal het contact met jezelf kwijtgeraakt en gaat als een “wandelend hoofd” door het leven, helemaal weg van eigen gevoel en verlangens.

Ik leer jou in het NU te gaan leven zodat je de kracht in jezelf weer gaat voelen.

Hoe zou het voor jou zijn als je weer voor jezelf gaat zorgen zodat de kracht die in jou zit weer naar boven komt?
Hoe zou het voor jou zijn om je weer energiek te voelen?
Hoe zou het voor je zijn als je de gevoelens van machteloosheid, angst, onzekerheid en schaamte kunt (h)erkennen zonder er door overspoeld te raken?
Hoe zou het voor jou zijn om weer te genieten van jouw eigen leven?

In 5 coachsessies leer ik jou hoe je weer terugkomt bij de rust in jezelf zodat je van daaruit voor je dochter kan zorgen.
Ik leer jou in het NU te gaan leven zodat je de kracht in jezelf weer gaat voelen.
Ik geef jou kennis over een eetstoornis zodat je weet wat er precies gebeurt bij je dochter, waardoor je je rustiger en zekerder zult voelen.
Door jou letterlijk in beweging te zetten tijdens een wandelcoachsessie laat ik jou ervaren dat er weer rust komt in je hoofd.

Wandelcoachsessie
Meditatiesessie

Ik bied jou meditaties aan die je thuis kunt volgen om echt bij jezelf te komen in alle onrust die er misschien ook is.
Ik leer jou uit de stand “wandelend hoofd” te komen en weer terug te komen bij al jouw gevoelens want als je deze (h)erkent ontstaat er rust en ruimte.
Ik leer jou te luisteren naar wat je zelf nodig hebt, dat te doen wat goed is voor jou, en ook nog de nodige tijd voor jezelf te nemen ook al schreeuwt alles in je NIET DOEN omdat je bang bent bij je dochter weg te gaan.
Door bij deze gevoelens stil te staan en daaraan ruimte te geven leer ik je weer oprecht genieten van wat goed is voor jou. En je weet: wat goed is voor jou, is goed voor de mensen waar je van houdt, ook voor je zo zieke dochter.

Dus als jij voelt dat je een stuk begeleiding nodig hebt om deze ongelooflijk moeilijke en onzekere periode door te komen dan mag je me bellen op nummer 0615664325 of mailen naar info@coachingvanharttothart.nl .

Ik beschik over een fijne ruimte waar de coachsessie plaatsvinden en voor de wandelsessies spreken we af op een mooie plaats in de natuur.


De tijden dat je met mij een afspraak kunt maken zijn:
Maandag
Gesloten
Dinsdag
19:30 – 21:00
Woensdag
09:00 – 12:30
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
09:00 – 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

De kosten voor de sessie:

Intake 60 minuten
Coachsessie 90 minuten
Online coach sessie 60 minuten

€50,00
€75,00
€65,00

Je kunt tot uiterlijk 24 uur voor de geplande afspraak kosteloos annuleren of verplaatsen. 50% word in rekening gebracht bij te laat geannuleerde afspraken. Het betalingstermijn is 14 dagen na factuurdatum. Factuur ontvang je per mail.

In de meeste gevallen wordt coaching niet vergoed door de zorgverzekeraar. Wil je hierover meer informatie neem dan contact op met je eigen zorgverzekeraar.

Mail (info@coachingvanharttothart.nl) me als je terug wil komen in je eigen kracht, je zelfverzekerder en energieker wilt voelen. Als je weer wil genieten van jouw leven want van daaruit kun je er écht zijn voor je dochter!

Coaching van hart tot hart.